Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ochrana osobních údajů

Přeskočit k hlavnímu obsahu

Řešíte, co s EET? Vyzkoušejte pokladní systém Poska!

Naší prioritou je co nejvíce vám ulehčit a zpříjemnit proces rezervace zákazníků a administrativu s ním spojenou. Od počátku jsme měli v plánu propojit Reservanto s pokladním systémem, díky čemuž by bylo možné vést kompletní firemní ekonomiku v rámci jednoho systému.

Aktuálně zaváděná povinnost elektronické evidence tržeb nám plány urychlila. Díky tomu vám nyní můžeme představit nový unikátní pokladní systém Poska. Díky úzkému propojení Posky a Reservanta vznikl nástroj, který vám umožní si jedním kliknutím zobrazit veškeré informace o klientovi, jeho rezervace, případný kredit, nákupy a historii jeho návštěv. Je to parťák, který domýšlí situace a urychluje práci. Poska ví, že zákazník, který se prokázal svou permanentkou, jde na spinning, který začíná za 10 minut. Ví, že chce nejčastěji klíček číslo 7 a kupuje si proteinový nápoj. A za 3 vteřiny mu dobije kredit i s vystavením daňového dokladu.

poska-stul

Poska je připravena na EET a podporuje online i offline provoz, takže s ní dostojíte všem povinnostem, které ukládá zákon o elektronické evidenci tržeb. Navíc získáte také množství užitečných funkcí, které vám ulehčí práci. A teď to nejlepší – ke každé placené variantě Reservanta nabízíme variantu Posky zdarma! Znamená to, že pokud si předplácíte Reservanto Lite, získáte Posku Starter, k variantě Proffesional máte nárok na Posku Powerful a k Premium na Posku Prime. Bližší popis včetně porovnání variant najdete na adrese www.reservanto.cz/poska.

Zjednodušte si práci

Reservanto ulehčuje vašim klientům rezervace a vám pomáhá evidovat jejich návštěvy. Poska k tomu navíc zajistí rychlé odbavení zákazníka, včetně nákupu dalších produktů, a přinese přehled o kompletní ekonomice firmy. Jednoduše do ní můžete vkládat, upravovat a přesouvat velké množství produktů, včetně obrázků; samozřejmostí je možnost vést skladovou evidenci a provádět uzávěrky. Problémem pro ni není ani dopočítávání různých cenových hladin, pokud poskytujete slevy pro studenty, důchodce nebo VIP klienty. Při platbě permanentkou systém sám kontroluje výši kreditu na kartě a umožňuje ho dobíjet, takže to nemusí dělat obsluha zařízení. Automatizuje mnoho dalších kroků a tím snižuje chybovost, zvyšuje efektivitu a šetří čas a nervy.

Nainstalujte a užívejte

Posku si velmi jednoduše nainstalujete do svého tabletu, notebooku nebo jiného pokladního zařízení s operačním systémem Windows, takže nemusíte utrácet za nový drahý hardware. Budete-li si ale přát, dodáme vám ji včetně hardwaru, instalace i školení. Data jsou zálohovaná v cloudu, dobře zabezpečena a rozhodně je nikomu neprodáme. Budete nadšeni, až vyzkoušíte, jak jednoduše se ovládá a s čím vším vám může pomoci. Ať už jste masér, kadeřnice, automechanik, vlastníte fitness centrum, kavárnu nebo jakýkoli maloobchod, Poska Vám za minimální náklady vyřeší velkou část administrativy a zjednoduší práci.

Stáhnout Posku

Zpět na výpis
Zpět do hlavního menu