Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ochrana osobních údajů

Přeskočit k hlavnímu obsahu

Hodnocení od zákazníků

Chcete se od svých zákazníků dozvědět, jak se jim u vás líbilo a jak byli spokojeni s vašimi službami? Nyní máte možnost získat hodnocení od zákazníků přímo ve svém rezervačním systému.

Pokud si tuto funkci zapnete, budou vaši zákazníci přibližně hodinu po proběhlé rezervaci vyzváni e-mailem k vyplnění dotazníku spokojenosti. Ohodnotit mohou celkově vás a také službu, na kterou měli rezervaci.

mail-1

Podobná zpětná vazba může pomoci odhalit problémy, o kterých byste se jinak třeba ani nedozvěděli. Nebo naopak může přinést informace o tom, jak vaši pracovníci skvěle fungují ?

Spuštění je jednoduché – stačí v Nastavení Obecné zaškrtnout položku Umožnit získávání hodnocení od zákazníků.

Získanou zpětnou vazbu si poté můžete prohlížet v části Statistiky Zpětná vazba od zákazníků.

hodnoceni

Jedná se o první verzi hodnocení a už teď máme spoustu nápadů, jak více s výsledky hodnocení v Reservantu pracovat. O případných novinkách v této funkci se dozvíte opět na tomto blogu.

Zpět na výpis
Zpět do hlavního menu